CTE Products & Leasing BV en Computer Trading Europe BV zijn gebaseerd op technologische en commerciŽle samenwerking met solide partners.

CTE Products & Leasing BV is als onafhankelijke leasemaatschappij gespecialiseerd in lease van objecten op basis van e-finance en e-commerce.
Voor e-finance wordt de door CTE Products & Leasing BV ontwikkelde "Lease Engine Applicatie" gebruikt.
CTE Products & Leasing BV doet tevens de verwerking en afhandeling van contracten voor klanten van producenten en leveranciers, die voor e-finance ook gebruik maken van de Lease Engine Applicatie.
Voor een maatwerk arrangement, een snelle projectfinanciering of een alternatieve funding bent u (sinds 1990) bij CTE Products & Leasing BV op het juiste adres.

Computer Trading Europe BV is sinds 1989 gespecialiseerd in levering van nieuwe, zo goed als nieuwe en refurbished computer apparatuur tegen economisch verantwoorde prijzen met garantie. Dit geldt niet alleen voor high-end redundant servers of storage producten, maar ook voor complexe netwerk apparatuur of een printer oplossing.
Bij HP- en Cisco gebruikers staat Computer Trading Europe BV tevens bekend als kanaal voor snelle levering van onderdelen bij storingen.
Als One Stop Shopping Partner kunt u ons ook benaderen voor een bod op uw overtollige apparatuur.
Graag attenderen wij u op onze Trading overzichten met New, Renew & Refurbished aanbiedingen.